Pastravi cu orez si legume

de dantes in Pastrav, 16 Mar 2017 | 3111 vizualizari

 

O mancare simpla si buna

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi
  • 200 g orez
  • 100 ml ulei
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • sare
  • piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastravi cu orez si legume:

Curatam pastravii, ii spalam si stergem de apa, apoi ii condimentam dupa gust cu sare, piper si ii punem la prajit in ulei.

Pentru orez, taiem ardeiul si morcovul in bucatele mici (morcovul se poate da si prin razatoare) si se pun la calit in putin ulei, apoi adaugam orezul si 500 ml de apa si lasam la fiert, amestecand din cand in cand, pana scade toata apa si condimentam cu sare si piper.

TIPS-URI

1

pastravi

2

orez

3

legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi cu orez si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume in stil chinezesc