Perisoare de porc in sos de branza

de Bya Ralu in Porc, 4 Mar 2016 | 4300 vizualizari

 

M-am inspirat de la merisor :X foarte bune

 

INGREDIENTE

Pentru perisoare:

  • 500 g carne de porc tocata
  • 1 ceapa alba
  • 1 lingura de orez
  • 1 ou
  • condimente:sare/piper/ghimbir

Pentru sos:

  • 1 cutie de branza pufoasa cu verdeturi delaco
  • 50 g parmezan ras
  • 2-3 linguri de smantana
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1/2 ardei kapia
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare de porc in sos de branza:

Carnea tocata se amesteca cu condimentele,ceapa alba tocata marunt,orezul si oul.

Se formeaza bilute,se pun pe o farfurie si se dau la frigider pentru cateva ore.

Se scot din firgider,se pune o cratita cu apa si sare pe foc,cand incepe sa clocoteasca se adauga perisoarele,si se lasa la foc mic pentru 20 minute sa fiarba.

Cand sunt gata se scot pe o farfurie.

Pentru sos:

Ceapa rosie se toaca marunt,ceapa verde feliute iar ardeiul kapia cubulete mici,se pun la calit in ulei de masline pentru cateva minute.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa pana fierb legumele.

Se mai completeaza cu putina apa,se pune smantana si branza pufoasa,se amesteca foarte bine,iar la sfarsit se pune parmezanul ras.

Perisoarele fierte se pun in sosul de branza,se lasa cateva minute deoparte si se servesc cu piure de cartofi sau orez.

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare de porc in sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale in oala de lut