Piept de pui cu orez si ciuperci

de diaconta in Mancaruri cu carne, 5 Sep 2010 | 8268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc.piept de pui
  • 300 gr ciuperci(galbiori)
  • 150 gr orez
  • smantana
  • parmezan
  • condimente
  • ceapa verde

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu orez si ciuperci:

Se taie bucatile de piept de pui,suficient de mari incat sa se poata pune umplutura in ele.

Se condimenteaza si se lasa la frigider.

Ciupercile(eu am folosit galbiori sau nemtisori) se curata ,se spala si se taie felii mai mari.

Se taie ceapa verde,se pune la prajit in putin ulei si apoi se adauga ciupercile.Se lasa pana cand va scadea zeama lasata.

Am luat separat cateva ciuperci pentru sos.

Pe celelalte ciuperci am pus supa de pui si le-am lasat sa fiarba.Apoi am adaugat orezul si am lasat sa fiarba la foc mic.Dupa ce s-a inmuiat orezul am pus verdeata si am acoperit vasul cu un capac pana cand s-a racit.

Pe celelalte ciuperci am facut un sos cu putina smantana.

Pe fiecare bucata de piept de pui se pune cate o lingura generoasa de orez cu ciuperci si parmezan,se ruleaza si se prinde cu scobitori.

Se dau prin faina si se pun la prajit in ulei,intorcandu-le sa se prajeasca peste tot.

Se pun intr-un vas,se adauga supa de pui si se pun in cuptor sa fiarba aproximativ 20 de minute.

Se scot pe un platou,scobitorile vor iesi cu usurinta,carnea fiind foarte moale.

Eu am folosit ca si garnitura orezul ramas de la umplutura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu orez si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Laly 1

07.09.2010, 00:07

Dia mai pune un scaunel ca vin si eu

DIANA B 1

07.09.2010, 20:48

Piept de pui am , orez am , smantana la fel , galbiori - ioc ; ce ma fac , cu ce-i inlocuiesc , ca mi-e de moooooooooooor .
Pupici de la Onesti , Claudia .

diaconta 1

07.09.2010, 21:11

Hai Laly ca facem loc
Onesta,in loc de galbiori poti sa pui orice fel de ciuperci....noua ne plac galbiorii si cred ca sunt ultima repriza de anul asta...restul din camara de la rezerva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez basmati cu sos chinezesc dulce, acrisor