Piept de pui in sos de ciuperci si alte"resturi"

de Merisor in Sosuri, 5 Aug 2012 | 6537 vizualizari

 

Am imprumutat ideea Panacrisei de a utiliza toate resturile comestibile ramase de la alte retete si a iesit ceva bun.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati piept de pui preparat la gratar
  • 1 cutie ciuperci(cu zeama cu tot)
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri pasata de rosii
  • 2 linguri ketchup dulce
  • condimente:piper, foi de dafin, boia de ardei iute, oregano, cimbru
  • sare
  • patrunjel tocat
  • ulei de masline
  • zeama de cartofi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de ciuperci si alte"resturi":

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am pus la inabusit cu ulei de masline si putina apa. Am adaugat ciupercile taiate marunt, ardeiul si am completat sosul cu zeama de la ciuperci.

Pentru ca am facut in acelas timp si chiftele, zeama de la cartofi nu am aruncat-o ci am pus-o in sosul cu ciuperci, aceasta avand efectul de a ingrosa sosul.

Pe urma am pus pasta de rosii si ketchup-ul, am condimentat si am mai lasat sa fiarba cateva minute amestecand continuu. Am adaugat pieptul de pui, am mai lasat cateva minute si am stins si am presarat patrunjel maruntit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de ciuperci si alte"resturi"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Merisor 1

07.08.2012, 14:36

Panacris e vinovata

george_hgi 1

10.03.2013, 19:20

da super gustos.....merge si cu putin amidon in loc de zeama de la cartofi....

Bya Ralu 1

31.07.2013, 11:57

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos rapid de rosii