Pizza casei

de MotanLaOale in Pizza, 4 Feb 2014 | 6242 vizualizari

 

Noi suntem mari mancatori de pizza. O fac destul de des cu ce am prin frigider dar obligatoriu cu afumatura si carnati!

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • 50 g bacon crud uscat
  • 50 g bacon (costita)
  • 100 g carnat de casa picant
  • 1/2 ardei
  • 100 g ciuperci
  • 70 g masline negre si verzi
  • 1/2 ceapa rosie
  • 200 g cascaval Delaco
  • 50 ml pulpa de rosii
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

 Se intinde aluatul in tava unsa cu putin ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

 Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.

 Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau taiate marunt.

 Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

 Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

 Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.

 Este gata cand este rumenita frumos.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Varietatea ingredientelor nu are limita, se poate folosi aproape orice.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

claudiaO 1

05.02.2014, 08:50

lesin pe aici de pofta
deci da...diseara cred ca bag o pizza ...adjudecat

simona72 1

05.02.2014, 08:52

Fiumeu sigur s-ar muta la tine

MotanLaOale 1

05.02.2014, 09:28

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza din blat cu susan