Pizza duet cu porumb si diverse

de MotanLaOale in Pizza, 19 Aug 2017 | 4120 vizualizari

 

M-am inspirat de la Dya Daniela Andrei https://www.bucataras.ro/retete/pizza-cu-salam-uscat-si-porumb-77731.html.
Am focut aluatul meu de pizza care este pentru 2 pizza, de unde si denumirea.
Am schimbat ingredientele si cantitatile care sunt pentru 2 piza la fel aranjate altfel.

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • 200 g salam uscat banatean
  • 200 g carnati cabanos
  • 200 g sunca de curcan
  • 100 g bacon feliat
  • 100 g bacon cubulete
  • 150 g masline
  • 250 g porumb din conserva
  • 200 g ciuperci
  • 1 ardei capia
  • 3 rosii
  • 300 g cascaval Delaco
  • 100 g pulpa de rosii
  • oregano
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza duet cu porumb si diverse:

Aluatul se prepara ca in reteta mea "Aluat clasic de pizza".

Aluatul fiind pentru 2 pizza si noi fiind doi flamanzi, le-am facut pe amandoua.

Se intinde jumatate de aluat in tava (diametrul 42 cm) unsa cu putin ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.

Se rade putin cascaval pe razatoare mare.

Toate ingredientele trebuia sa fie feliate cat mai subtire sau taiate marunt.

Se pun ingredientele, in tava, in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.

Este gata cand este rumenita frumos.

A doa pizza se face la fel cu alt aranjament.

Se taie si se serveste cu ketchup.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza duet cu porumb si diverse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu piept de pui afumat si cascaval