Pizza pe blat de paine

de Nepotii_si_bunica in Pizza, 28 Mar 2021 | 3312 vizualizari

 

Am vazut reteta pe Tik Tok si i-am zis mamei ca vreau sa fac pizza asta.
Asta e reteta ce a iesit fara nici un ajutor!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine
  • 3 oua mari
  • 1 lg oregano
  • sare, piper
  • 1 buc ceapa rosie
  • salam
  • ardei rosu
  • porumb din conserva
  • cascaval
  • 4 lg de ketchup
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe blat de paine:

Spargem ouale intr-un bol larg. Se bat impreuna cu oregano, sare si piper.

Se taie salamul, ceapa, ardeiul si cascavalul in cubulete. Se pun intr-un bol si se amesteca.

Se trec feliile de paine prin amestecul de oua si se asaza in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem fiecare felie de paine cu ketchup si punem deasupra ingredientele taiate cubulete. Peste acestea se pun boabe de porumb din conserva.

Radem cascaval deasupra si punem tava la cuptor timp de 15 minute la 180 de grade.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe blat de paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
“Mini pizza”