Quiche dovlecei si pancetta

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 6 Oct 2018 | 7184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 120 gr pancetta
  • 3 oua
  • 200 gr smantana
  • 1 pachet aluat fraged
  • parmezan
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche dovlecei si pancetta:

Spalam dovleceii, inlaturam capetele si ii taiem rondele.

Punem o tigaie la foc iute cu putin ulei si calim dovleceii pentru cateva minute.

Adaugam apoi pancetta si lasam pana ce devine crocanta. Inchidem focul si lasam sa se racoreasca.

Untr-un bol batem spuma ouale si adaugam apoi smantana. Amestecam bine. 

Adaugam in bol dovleceii si pancetta, parmezanul si piper. Amestecam totul bine. 

Punem aluatul intr-o tava rotunda, adaugam compozitia.

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade C, pentru 40 minute.

Lasam sa se racoreasca putin inainte de a servi.

Pofta buna!|

TIPS-URI

1

Aluatul fraged se poate inlocui cu aluat de foietaj.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche dovlecei si pancetta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane