Salsa de iaurt cu maioneza

de adasev12 in Pt. carne, 12 Oct 2011 | 8456 vizualizari

 

am facu zilele trecute kebab cu piadine si din mai multe combinati de sos, m-am oprit la acesta, care mi-a placut f mult,. l-am folosit cu succes si la alte preparate din carne. f bun!

 

INGREDIENTE

  • iaurt gras si maioneza in egala masura
  • 2 catei de usturoi sau praf de usturoi
  • sare, piper, curry
  • putina zeama de ardei iuti la borcan( optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salsa de iaurt cu maioneza:

se amesteca iaurtul cu maioneza, se zdrobesc cateii de usturoi si se adauga si ei, se condimenteaza dupa gust si se serveste.

pofta buna!

TIPS-URI

1

maioneza din comerrt ii da un gust mai bun...nu stiu de ce, ca e plina de E-uri...dar....

2

eu am folosit maioneza facuta de mine...nu preao  agreez pe cea cumparata

Daca ti-a placut reteta noastra "Salsa de iaurt cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos de patrunjel