Sandwich cu "inimioare"

de Merisor in Sandvisuri, 4 Noi 2013 | 3167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine toast
  • crema de branza "ceva fin cremos" de la Delaco
  • cascaval "Desenvis" de la Delaco
  • gogosar
  • castravete
  • salam uscat
  • forma de decupat - inimioara
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu "inimioare":

Decupam miezul de la o felie de paine in forma de inimioare.

Pe cealalta felie de paine o ungem cu crema de branza.

Taiem doua felii de salam, o felie de cascaval,  si le decupam mijlocul tot in forma de inimioare.

La fel procedam si cu castravetele pe care il taiem pe lung, astfel incat sa decupam din partea cu coaja, si la fel gogosarul.

Asezam peste felia de paine unsa, feliile de ingrediente din care am decupat inimioarele, iar decupajele le asezam in felia cealalta de paine, pe care o vom pune deasupra.

Este bun si de efect!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu "inimioare"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu snitel din piept de pui