Saratele cu chimen

de AndreaE in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2014 | 6742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 pachet margarina
  • un pahar apa minerala
  • 25 gr drojdie
  • 1lingura rasa de sare
  • 400 gr faina (cat cuprinde)
  • 100 gr cascaval
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu chimen:

Se rade cascavalul si se amesteca cu 1 ou , margarina, apa minerala, drojdie , sare si faina. Se obtine o coca elastica care se intinde de circa 5 mm grosime.

Se unge cu celalalt ou si se presara chimen.

Se taie fasii care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 20-25 min. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea si chimen