Somon la cuptor pe pat de legume

de cristeena20 in Somon, 19 Mar 2019 | 4184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de somon
  • praz
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare, piper alb, ulei de masline
  • marar verde
  • lamaie
  • unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor pe pat de legume:

Eu am pregatit 2 fileuri de peste si, dupa ce le-am spalat, le-am sters bine cu un servetel absorbant. Am condimentat pe ambele parti cu sare si piper alb si le-am stropit cu lamaie.

Intre timp am curatat legume, le-am taiat rondele prazul, ceapa, morcovul si am pus putina sare si piper alb, am turnat putin ulei de masline, apoi am asezat intr-un vas termorezistent peste ele fileurile de peste. Deasupra am pus putin unt si am dat la cuptor la 180 grade C, pt cca 20 minute. 

Am servit cu broccoli fiert si cartofi fierti in coaja. Daca doriti, stropiti deasupra cu lamaie amestecata cu unt topit.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu somon, broccoli si spanac