Sos avocado

de Doralinda in Sosuri, 17 Mai 2013 | 3502 vizualizari

 

O reteta foarte usoara si care se potriveste la multe preparate!

 

INGREDIENTE

  • 2 avocado
  • 60 ml zeama de lamaie proaspata
  • 2-3 bucati usturoi
  • 1 ardei iute verde
  • 2-3 linguri coriandru sau patrunjel
  • 2 linguri ulei masline
  • sare
  • piper proaspat macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos avocado:

Taiem pe jumatate avocado, scoatem samburele, il pisam marunt cu furculita si punem imediat sucul de lamaie( ptr ca altfel se inegreste!). Punem intr-un mixer impreuna cu restul de ingrediente si amestecam pana devine o crema.

Simplu, nu?!

TIPS-URI

1

Puteti pune putina smantana in loc de ulei, ptr a fi mai cremos sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

sebirizescu 1

17.05.2013, 21:29

Bya Ralu 1

17.05.2013, 21:34

bun

Doralinda 1

18.05.2013, 17:51

Va multumesc frumos ptr aprecieri!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de avocado