Sos cu hrean si wasabi

de mihaelar63 in Sosuri, 4 Ian 2015 | 6414 vizualizari

 

Chiar daca nu ai garnitura, un sos langa peste merge bine

 

INGREDIENTE

  • 200 gr smantana slaba
  • 100 ml ulei
  • 7 catei usturoi
  • 2 linguri zeama lamaie
  • 2 linguri pasta hrean
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1 lingura pasta Wasabi
  • 1 ardei iute rosu
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cu hrean si wasabi:

Usturoiul se curata si se toaca . Idem ardeiul iute rosu .

Se pune intr-un vas de blender usturoiul , ardeiul iute zeama de lamaie , sare , patrunjelul ,pasta de hrean si cea de wasabi .

Se toarna incet uleiul si in acelasi timp se blenduieste cu ajutorul mixerului vertical de mana .

La sfarsit se aduga smantana si se amesteca

TIPS-URI

1

Acest sos se poate folosi la pui, peste sau salata .

2

Daca nu se pune usturoi sosul il puteti folosi si la sarmale .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu hrean si wasabi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

04.01.2015, 22:15

Babi draguta nu trebuie sa aduci nimic , doar vino

MOKUSKA 1

05.01.2015, 09:07

anca_rm 1

06.01.2015, 11:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mujdei de usturoi