Sos rosu usturoiat

de costi7hector in Sosuri, 28 Mar 2021 | 3026 vizualizari

 

Este un sos recomandat preparatelor la grătar.

 

INGREDIENTE

  • Ardei gras 2 buc.
  • Roșii 2 buc.
  • Leurdă 2 leg.
  • Sare si piper dupa gust.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos rosu usturoiat:

Se coc legumele, eu am ales sa le coc pe grătar dar le puteti coace fie la cuptor, fie pe aragaz in functie de posibilitatea fiecaruia.

După ce s.au copt uniform, le punem într-un vas cu capac cu putina sare pentru aproximativ 5 minute. Le scoatem si le cojim, le curățăm si le punem intr.un vas in care se pot blendui, spălăm leurda si o adăugăm și pe ea, punem sare și piper după gust. Blendam si este gata de servit.

Pofta buna, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos rosu usturoiat" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos de rodie