Sos de rosii pentru pizza

de Doralinda in Sosuri, 12 Mar 2013 | 8075 vizualizari

 

Aces sos merge la orice fel de pizza dupa care va puteti "juca" cu restul de ingrediente.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii proaspete(sau la borcan)
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 bucata usturoi ras
  • 2 linguri cimbru uscat(basilic)
  • 2 linguri sos rosii concentrat
  • 4 linguri ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rosii pentru pizza:

Calim ceapa si usturoiul in uleiul de masline pana se inmoaie, apoi punem rosiile, cimbrul, sosul concentrat, sarea si piperul si lasam la foc mediu ptr cca 25 min. Lasam sosul sa se raceasca inainte de a pune peste aluatul de pizza!

TIPS-URI

1

Se poate pastra la frigider cca 3-4 zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii pentru pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sos Santa Fe