Sos pentru salate (light- fara grasime)

de amza89 in Sosuri, 31 Iul 2011 | 5902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g caise din conserva sau proaspete
  • 2 linguri coaja de lamaie rase
  • 50 ml supa de legume
  • 2 linguri ulei de arahide
  • condimente 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pentru salate (light- fara grasime):

Scurgi 200g de caise (se poate si din conserva) ce le pasezi.Amesteci pasta obtinuta cu 2 linguri rase de coaja de lamaie razuita ,cu 50 ml supa de legume (daca nu ai supa facuta se poate pune un cub de legume maggi in apa calda si ai facut supa) ,2 linguri ulei de arahide si condimentam dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru salate (light- fara grasime)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

amza89 1

01.08.2011, 13:51

multumesc de primirea calduroasa va promit ca am sa mai postez retete cu tot cu poze.acum insa imi astept printesa sa vina pe lume (mai am 2 saptamani) si sunt foarte fericita ca e primul meu copilas.va pup fetelor si va apreciez retetele

aziz 1

01.08.2011, 14:10

Bun venit in gashca!!! interesant sosul nastere usoara si vrem poze si cu bebitza mica

adry88 1

04.08.2011, 11:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Maioneza de pufuleti