Spaghete cu fructe de mare

de Crista_Luca in Fructe de mare, 27 Noi 2010 | 9100 vizualizari

 

sa fiu sincera ...eu nici macar nu am gustat , nici nu faceam ...dar la insistentele sotului ..am facut ! el a fost incantat ..... :D ..nu stiu ..voi ??!!!

 

INGREDIENTE

  • o  cutie  spaghete
  • cascaval
  • o punga fructe de mare congelate
  • o ceapa
  • unt
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu fructe de mare:

Se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.

Se taie ceapa marunt, se caleste in putin unt , dupa care se adauga furctele de mare. Se lasa la foc mic sa se faca bine, se adauga dupa gust sare si piper.

Intre timp cascavalul se razuieste.

Spaghetele se amesteca ca fructele de mare si cand se serveste se presara cascaval dupa preferinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Crista_Luca 1

29.11.2010, 09:52

mamaieelena 1

20.12.2010, 09:53

si eu sunt sincera ca nu pot vedea caracatita in farfuria mea,spaghete cu altceva ,creveti languste crabi raci si alte din astea dar caracatita nu.bune altfel

adry88 1

22.05.2011, 18:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de midii la tigaie in sos de vin alb si usturoi