Supa crema de legume

de violeta30 in Supe/Ciorbe, 25 Ian 2020 | 2039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 l apă
  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • O felie groasă de țelină
  • 3 cepe
  • Sare
  • 2 lingurițe unt
  • Piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume:

Curățăm legumele, le spălăm și le tăiem cuburi mari.
Într-o oală vom pune 3 l de apă la fiert, când clocotește adăugăm legumele și sarea (după gust) și le fierbem cu capac până când intră furculița în ele.
Cand s-au fiert, le scoatem cu o spumieră într-un vas. Le lasăm la răcit puțin și apoi le vom da la robot, cu puțină supă, până devin cremă. Piureul rezultat se va amesteca cu supa rămasă. Dacă o dorim mai fină se va strecura prin sită.
La final se pun cele două lingurițe de unt și piperul.
Se servește cu crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pulpa de porc si afumatura