Supa crema de spanac (RAW)

de mimmi in Vegan / Raw vegan, 17 Mai 2012 | 10407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru o portie avem nevoie de :
  • 1 mana spanac proaspat,
  • cateva frunze de salvie,
  • 1 castravete mic ,
  • 1 catel de usturoi,
  • zeama de lamaie si sare dupa gust,
  • 50 ml apa,
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de spanac (RAW):

  Mixam ingredientele in blender,inafara de sare si zeama de lamaie. Apa se mai poate adauga,depinde cat de groasa vreti sa fie supa. La sfarsit adaugam sare si zeame de lamaie dupa gust si amestecam cu o lingura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de spanac (RAW)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sim0na 1

18.05.2012, 13:52

N-am mancat niciodata... Pot servi o portie?!

mimmi 1

18.05.2012, 17:53

O supica simpla,sanatoasa si gustoasa oferita de minunata primavara !

deyutzky 1

18.05.2012, 19:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema cu bostan si spanac