Supa cu piept de pui

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 25 Feb 2010 | 6343 vizualizari

 

o supa usor de facut si foarte apreciata de toti ai casei . supa e prezentata intr-una din farfuriile mele de ,, zestre''.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui
  • 1 morcov
  • 1 felie telina
  • 3 catei usturoi
  • 1 pachet taitei [ gen rolton ]
  • 1 ardei rosu mic
  • 1ardei iute verde
  • 5 cm cozi de praz
  • 8 ciuperci brune
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu piept de pui:

  1. intr-o oala se pune apa  si sare la fiert cam 4 l . se curata si se spala legumele.
  2. se taie fasii inguste pieptul de pui in prealabil spalat , morcovul si telina  tot fasii si usturoiul se pun la fiert cam 20 min .
  3. cand legumele sunt aproape fierte se pun taiteii,imediat se pun ciupercile taiate felii .
  4. ardeiul rosu se taie fasii , prazul si ardeiul iute -rondele , se pun la sfarsit in supa si se mai lasa la fiert 3 min .
  5. se potriveste gustul cu sare si piper .

TIPS-URI

1

ardeiul rosu , prazul , patrunjelul verde se adauga la sfarsit pentru a nu-si pierde  vitaminele si culoarea prin fierbere .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bunica 1

25.02.2010, 12:17

Floarea e superba ! Trandafirul ti-a inflorit toata iarna , presupun. Multumesc frumos pentru dedicatie (in numele meu, nu pentru toti, las placerea fiecaruia.)
Asta vara am mancat pentru prima data supa cu ciuperci si mi-a placut foarte mult.

mihaelar63 1

25.02.2010, 16:52

hibiscusul roz il am numai de 2 saptamani ,face o floare din 2 in 2 zile .cel rosu batut care il aveam inainte la avatar infloreste o data pe saptamana iarna .am vazut ca este hibiscus in compozitia unor ceaiuri , dilema mea daca soiurile astea de apartament sunt comestibile

Teo 1

25.02.2010, 23:19

ti-am simtit lipsa, cautam mereu culorile prin farfurii!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de usturoi