Supa groasa de fasole cu spanac si carnati

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 15 Oct 2014 | 2755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 carnati afumati, taiati
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • oregano uscat
  • busuioc uscat
  • 400 grame rosii decojite in bulion
  • 500 grame fasole fiarta
  • 1 1/2 litri apa
  • 300 grame spanac proaspat
  • 2 linguri parmezan ras
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa groasa de fasole cu spanac si carnati:

Se incalzeste uleiul de masline si se prajesc carnatii 5 minute. Se adauga ceapa si usturoiul si se mai gatesc 2-3 minute.

Se adauga  rosiile, fasolea, oregano, busuiocul si supa. Se acopera si se aduce la punctul de fierbere. Se fierbe la foc mic 25-30 de minute. Se adauga spanacul in ultimele 5 minute de gatire. Se adauga sare si piper. 

Se aseaza in farfurii si se presara parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa groasa de fasole cu spanac si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Zurek, supa poloneza nr.2 din Top ( Best soups in the world)