Terci de ovaz cu fructe

de cristeena20 in Mancare copii, 9 Ian 2019 | 5156 vizualizari

 

Preferatul meu la micul dejun-terciul. Azi am facut cu mere si cu pere, pudrat cu scortisoara-ideal pentru diminetile reci de iarna.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pahar fulgi de ovaz maruntiti
  • 1,1/4 pahar lapte
  • 1/2 mar
  • 1 para
  • scortisoara
  • coaja de portocala
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terci de ovaz cu fructe:

Curatam marul si para; le taiem cubulete; Alegem fructele mai moi si bine coapte.

Punem laptele cu fructele si putina coaja de portocale mai intai la fiert la foc mic-sa se inmoaie fructele; apoi adaugam ovazul, amestecand sa nu se prinda de fundul cratitei. Cand incepe sa se ingroase, se stinge aragazul. Turnal in bol si pudram cu scortisoara. Mancam cald sau rece-dupa preferinta.

TIPS-URI

1

Daca vreti mai dulce puteti adauga miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Terci de ovaz cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fulgi de ovaz cu zahar brun