Tochitura de porc cu mamaliguta

de Bucataras in Porc, 29 Dec 2019 | 6017 vizualizari

 

N-ar fi fost Craciun fara o tochitura pe masa, asa ca reteta de azi este o tochitura neaosa cu carne de porc, ceva carnaciori si afumatura, insotita de o lingura buna de cas ce se topeste sub o mamaliguta fierbinte. 

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • piept afumat
  • carnati de porc
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cas framantat
  • mamaliga
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc cu mamaliguta:

Taie pulpa de porc si afumatura in bucati mici, iar carnatii in felii potrivite. 

Pune carnea la prajit in putin ulei, intoarce-o pe toate partile sa se patrunda bine. 

Rumeneste usor carnatii intr-o alta tigaie, apoi in uleiul ramas rumeneste nitel si afumatura. Adauga-le peste carne, arunca si ceapa verde peste ele si lasa sa se amestece aromele. 

Condimenteaza simplu cu sare si piper. 

Pregateste o farfurie cu cateva linguri de cas framantat. 

Pune si de o mamaliga si cand e gata toarn-o fierbinte peste cas, sa-l topeasca. 

Serveste cate putin din toate, neaparat acompaniate de niste muraturi si un pahar de vin. 

 

Pofta mare!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

dantes 1

03.01.2020, 11:29

Gustoasa!

Rocsi 1

03.01.2020, 20:22

Ma multumesc cu un gogosar murat

Sidy 1

18.12.2020, 14:49

La o asemenea bunatate...nu poti renunta ! Savuroasa...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc afumat cu cartofi, la cuptor