Trandafiri cu sunca

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2012 | 69977 vizualizari

 

Am vazut, mi-a placut, am facut.

 

INGREDIENTE

  • 400g aluat de foietaj
  • sunca de Praga felii subtiri
  • cascaval
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri cu sunca:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Se intinde pe blat si se taie fasii de 4-5 centimetri.

Se ung fasiile cu ou batut.

Se pun feliile de sunca taiate in jumatate si se ruleaza.

Se pun in picioare intr-o tava tapetata cu hartie de copt'

Se ung cu ou si se presara cascaval deasupra.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute.

Eu le-am copt de doua ori ca prima oara le-am scos crude la mijloc.

Sunt foarte bune.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta de legume