Tzatziki

de Miha in Sosuri, 23 Aug 2009 | 6118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 castraveti proaspeti
  • 200 g smantana sau iaurt gras
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura marar verde tocat
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tzatziki:

Castravetii ii taiem cubulete sau ii radem pe razatoarea cu ochiuri mari.

Usturoiul pisat il amestecam cu putina sare si ulei,pana obtinem o pasta omogena.

Castravetii ii amestecam cu sare,piper si pasta de usturoi.Adaugam si smantana,iar la sfarsit mararul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Castravetii si smantana trebuie tinute la frigider inainte de folosire,sa fie foarte reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ANCA 1

24.08.2009, 15:12

Miha, la noi se gaseste in hipermarketurile mari menta! acum ca mi-ai zis, sigur ma voi gandi la tine!

anaiordan 1

28.08.2009, 00:55

delicios intotdeauna ..va mai dau si eu un sfat...ce m-au invatat si pe mine niste tanti grecoaice de aici...sa stoarceti castravetele de zeama, va iesi mai consistent sosul..nu va mai fi zemos...asta depinde de fiecare...dar delicios

adry88 1

13.05.2011, 16:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dip cu vanata si pasta tahini