Varză murată cu legume la Multicooker

de Panacris in Mancaruri de post, 21 Aug 2014 | 7624 vizualizari

 

Asta-i altă provocare! De când am văzut la Timea, savuroasa vărzică, http://www.bucataras.ro/retete/varza-cu-legume-multicooker-61425.html, am rămas cu gândul la ea. Azi am făcut curat printre murături, am mai găsit ceva varză murată. I-am făcut felul alături de ceva legume, sub supravegherea lui Laurențiu-Ionel, pardon, al aparatului Multicooker de la Philips ;) Spor la treabă!

 

INGREDIENTE

  • varză murată cca. 1000 g,
  • ardei roșu 2 bucăți,
  • morcovi 2 bucăți,
  • pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • păstârnac 1/2 bucată,
  • ceapă galbenă 1 bucată mare,
  • ulei de rapiță 2-3 linguri,
  • mărar uscat 1 fir,
  • foia de dafin 2 bucăți,
  • boia dulce de ardei,
  • pastă de roșii cca. 200 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză murată cu legume la Multicooker:

Ceapa, ardeiul, se curăță, se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei, în vasul Multicooker-ului, setat la programul FRY, ptr cca.6 minute. Între timp se spală, curăță, toacă toate zarzavaturile, la fel și varza murată. După ce a expirat timpul de gătire, se adaugă zarzavaturile și varza tocată fideluță. Se setează aparatul la programul STEW, ptr cca. 60 de minute. Se asezonează de piper, foi de dafin boia și mărar uscat, cca. 1000 ml apă rece, apoi se apasă butonul START, și timp de 60 de minute vă puteți ocupa de alte treburi casnice ;). După ce a expirat timpul de gătire, se ridică capacul se adaugă pasta de roșii și se mai lasă la gătit, pe modul BOIL  cca. 20 de minute. Apoi se deconectează aparatul de la sursa de curent și se poate consuma cu  mămăligă/pâine, ardei iute sau  în zilele de dulce se poate  asezona cu smântână/iaurt și adăuga un ”boț de carne”.

Spor și poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză murată cu legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu gem de capsuni si nuca