Vinete umplute cu ciuperci

de lili in Mancaruri de legume, 4 Aug 2010 | 13363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -o vinata
  • -un ardei
  • - o ceapa
  • - un catel de usturoi
  • - ciuperci
  • -ulei , vegeta, piper, patrunjel

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu ciuperci:

Vinata o taiem in doua si o scobim.Asa scobite le oparim putin. Miezul il taiem cubulete si il prajim alaturi de ceapa, ardei si ciuperci. Dupa ce le calim un pic le acoperim cu apa si lasam sa fiarba pana scade apa. La final adaugam patrunjelul si le condimentam dupa bunul nostru gust. Le asezam intr-o tava stropita, cu putin ulei, sa le putem da la copt nitel, cca. 30-40 minute. Peste ele in tava turnam un amestec de apa cu putin bulion. 

PS. Tot asa se pot umple cartofii. Acestea se fierb pe jumatate, se scobesc si se umple. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Imam Bayildi