Blogosfera culinara

Just Love Cookin'

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Un blog cu retete nationale si internationale cu explicare detaliata prin fotografii

Mini tarte cu crema pasticcera si capsuni

Data:02.04.2011

Azi dimineata am cumparat niste mini forme de tarte tare dragalase, iar dupa amiaza deja am cedat... articol complet

Salata de spanac cu fenicul,caju si branza de capra

Data:31.03.2011

Spanacul, asa cum stim, este un aliment valoros ce contine fier, calciu, sodiu, potasiu,... articol complet

Cheesecake cu capsuni

Data:27.03.2011

De cand cu simptomele astea de primavara, ca altfel nu le-as putea denumi, ca parca tot nu mai... articol complet

Mercimek çorbası / Ciorba de linte

Data:26.03.2011

Mercimek çorbası sau Ciorba de linte este preferata mea din prima clipa in care am gustat-o in... articol complet

Mezze maniche cu caracatita

Data:25.03.2011

Ingrediente pt 3 persoane: 250-300 g mezze maniche sau alte paste 1 caracatita mare sau mai... articol complet

Pui umplut cu ciuperci, mazare si morcovi

Data:23.03.2011

Am cumparat un pui crescut in libertate cica (o sper cel putin) si ma gandeam ce sa fac cu... articol complet

Tarta cu crema de cafea pentru Dulce Romanie-Provocarea lunii Martie: cafea si vin

Data:20.03.2011

Am primit din partea Furnicutilor o invitatie la provocarea lunii Martie 2010, unde ingredientele... articol complet

Paine semi-integrala cu seminte

Data:18.03.2011

Aceasta paine este noua mea favorita !! Are gustul identic painii integrale feliate de la... articol complet

Muffins cu ciuperci,ierburi si alune de padure(de post)

Data:15.03.2011

Acesti muffins aperitiv sunt perfecti pentru momentele in care ne e pofta de ceva sarat,... articol complet

Paste la cuptor cu conopida

Data:14.03.2011

Ingrediente: 350 g paste (preferabil scurte) 700 g conopida 2 catei usturoi 5 fileuri de ansoa 5... articol complet

Patlıcan musakka

Data:12.03.2011

Cuvântul musakka vine din arabă ( مسقعة musaqqaʿa )  și înseamnă  “servit... articol complet

Cous cous cu creveti si legume

Data:12.03.2011

Ingrediente pt 3-4 persoane: 250 g cous cous 250 ml apa sau supa 250 g creveti 3 dovlecei 3 ardei... articol complet

Pizza cu dovlecei

Data:08.03.2011

Azi dimineata m-am trezit cu un chef exagerat de facut pizza. M-am uitat in frigider, drojdia si... articol complet

Chec cu mere si alune de padure

Data:04.03.2011

Un chec pe care eu il ador pur si simplu, datorita ingredientelor : mere, alune de padure si... articol complet

Zebra Cake

Data:01.03.2011

De 1 Martie, dupa o pauza de dezintoxicare, in care am mancat numai veggies , salate si alte... articol complet

Cantucci / Biscotti cu migdale

Data:22.02.2011

Acest gen de biscotti cu migdale se numesc Cantucci, Cantuccini sau Biscotti di Prato si sunt... articol complet

Paine cu lapte si ierburi aromatice

Data:17.02.2011

Aceasta painica este super pufoasa si miroase a lapte, unt si ierburi…Are coaja crocanta si... articol complet

Kıymalı çorba / Ciorba de iaurt cu mini perisoare

Data:15.02.2011

E singura ciorba care ii place iubitului meu, care ,cand vede linguri pe masa,o data la 5 luni... articol complet

Torta di mele / Prajitura cu mere

Data:14.02.2011

Nici nu stiu cum sa ii spun , ca nu e un chec, nici o tarta, dar parca nici o prajitura…Am... articol complet

Crespelle ai funghi/ Clatite cu ciuperci si bechamel

Data:13.02.2011

Crespelle ai funghi sau clatite cu ciuperci, mancarea preferata a iubitului meu. Ar fi in stare... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]