Blogosfera culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Salata de oua cu maioneza

Postat pe: Gateste usor Data: 03.12.2016

Salutare dragii mei! Exista cateva preparate pe lumea asta care sunt delicioase, dar pe care nutritionistii nu le recomanda foarte des. Din categoria asta putem aminti orice cu maioneza, salata de icre, combinatiile de oua, maioneza, cartofi, pestele afumat, jumarile si pasta de jumari, ouale umplute si alte minunatii similare. Din pacate toate aceste preparate au destul de … Continue reading →articol complet

proba

Postat pe: Bucataria Ramonei Data: 03.12.2016

The post proba appeared first on Bucataria Ramonei.articol complet

#CataCookingChallenge11 - Le Résultat de novembre 2016

Postat pe: Le blog de Cata Data: 03.12.2016

Le résultat de #CataCookingChallenge11 -recettes d'Amérique du Nord et d'Amérique centraleVoici le récapitulatif en vidéo des 50 recettes publiées - mettez le son si vous voulez, j'ai choisi comme musique "Born in the USA" de Bruce Springsteen :)Toutes les recettes sont belles, appétissantes et intéressantes. J'ai appris beaucoup des choses merci à toutes !Je n'aurais pas pu être objective devant cet élan d'amitié. Alors nous avons décidé de procéder à un tirage au sort.Chaque...articol complet

Prajitura ''Feerie de Craciun''

Postat pe: Angel's Food Data: 03.12.2016

Un blat aerat de cacao, îmbibat cu piersici aromate și coniac.Deasupra o crema mătăsoase de ciocolata, cafea si bezele zdrobite.Ca și topping,  frișcă fină pudrata lejer cu cacao.Aceasta este prăjitura pe care v-o recomand cu mare drag și pe care eu am sa o refac cu proxima ocazie deoarece este extrem de gustoasa si de aspectuoasa.Am folosit aceasta prăjitura piersici de la Sun Food, cele mai bune pe care le cunosc.Găsiți conserva de piersici Sun Food și multe alte produse...articol complet

Zacuscă pentru Nepoți de Crăciun

Postat pe: Adi Hadean Data: 03.12.2016

Îmi amintesc cu drag vremurile în care mergeam la bunici și abia așteptam să primesc […] The post Zacuscă pentru Nepoți de Crăciun appeared first on Adi Hădean. Pentru a vedea articolul complet și fotografiile care-l însoțesc, dă click pe titlu.articol complet

Crème de marrons / Confiture de châtaignes

Postat pe: Le blog de Cata Data: 03.12.2016

La châtaigne c’est le fruit de l’automne par excellence.Quelle différence entre marrons et châtaignes ?La châtaigne est le fruit comestible du châtaignier. Les marrons sont des châtaignes non cloisonnés, à ne pas confondre avec le marron d’Inde, qui est la graine toxique du marronnier.Pour trier ses châtaignes, rien de plus simple. Plongez-les dans l’eau froide et retirer celles qui flottent, cela signifie qu’elles sont sèches et creuses.Pour les éplucher, incisez la...articol complet

Saramură de știucă

Postat pe: Delicatesa culinara Data: 03.12.2016

Știuca se curăți de solzi, de intestine și se spală bine. Se pune pe o tavă cu grătar alături de cele 2 roșii și se introduce la cuptor, la grill. Se menține aproximativ 20 minute pe fiecare parte. Într-o oală cu apă adusă la fierbere se adaugă cimbru, foi de dafin, ardei iute, ienibahar,…articol complet

Crema de castane / Dulceata

Postat pe: Blogul lui Catalina Data: 03.12.2016

Este perioada castanelor asa ca va propun o reteta parfumata de dulceata sau crema de castane.Piureul din castane, un adevărat elixir, este unul dintre puținele produse care, prelucrate termic, păstrează în mare parte vitaminele fructului proaspăt. Datorită aportului imens de vitamine și minerale, acesta este un tonic natural extrem de puternic.Castanele comestibile sunt diferite de alte fructe oleaginoase prin faptul că sunt sărace în grăsimi și au un conținut mai ridicat de...articol complet

Ceafa de porc frantuzeasca

Postat pe: In bucatarie la Sidy Data: 03.12.2016

Ceafa de porc frantuzeasca este foarte usor de pregatit si va va veni in ajutor atunci cand asteptati musafiri, iar aspectul placut al acesteia va infrumuseta orice masa festiva.Aceasta ceafa se remarca prin aspectul savuros, gustul delicat si suculent si mai ales mirosul parfumat ce te ademeneste.Obtinem un fel de mancare gustoasa, aromata si...consistenta.Retetele frantuzesti sunt unele dintre cele mai delicioase si apetisante combinatii culinare , dar foarte usor de preparat.Avem NEVOIE de...articol complet

Budincă bretonă sau far breton

Postat pe: In bucataria lui Gusulita Data: 03.12.2016

                                         Bună ziua , dragii mei, revenim după o pauză destul de îndelungată cu o rețetă delicioasă propusă de Carmen. O rețetă foarte potrivită pentru acest timp din an, simplă și rapidă  : far breton. În această fermecătoare regiune a Franței în nord est, la Atlantic,  este un desert național, pe care îl găsim, în...articol complet

CLUJUL , AZI

Postat pe: Arome fel de fel Data: 03.12.2016

    Inca nu este cazul, dar...avertizarea ar trebui refacuta, nu-i asa?articol complet

Cool Luxury Living Room Furnishings Using Amazing New Ideas

Postat pe: Bucataria Mariei Data: 03.12.2016

We all have a desire house which has beautiful rooms and luxury at its best. Society is loaded with numerous deluxe living room decor which are the instance of best deluxe and charisma; it could not obtain every kind of better compared to this. Those living room designs were designed by professional architects at around the world, to create the most effective that modern creativity and luxury could use. Each one millionaire and billionaire leaves no stone unturned when it comes to coziness...articol complet

Paine cu bicarbonat

Postat pe: Caietul cu retete Data: 02.12.2016

O reteta rapida de paine, perfecta pentru atunci cand nu ai foarte mult timp la dispozitie dar ai pofta de paine calda, din cea cu coaja crocanta si miez pufos, painea cu bicarbonat este foarte gustoasa si nu necesita dospire. Va recomand si painea fara framantare, painea impletita sau painea pentru sendvisuri. (click pe cuvintele subliniate pentru retete)Ingrediente paine cu bicarbonat:700 gr faina600 ml lapte batut1 lingurita sare1 lingurita bicarbonat(adsbygoogle = window.adsbygoogle...articol complet

Muffins cu morcovi si crema de branza

Postat pe: Micul in bucatarie Data: 02.12.2016

Cea mai buna combinatie de prajitura cu morcovi, de pana acum. O reteta excelenta de care nu ma mai despart pentru ca le plac muffinsii astia, si copiilor. Reteta de pe daisy's world.- 150 g faina- 60 g nuca macinata- 1 lingurita praf de copt, eu pun din ala fara nitriti- 1/2 lingurita bicarbonat- 1 varf de cutit sare- 1 varf de cutit scortisoara, in reteta e 1 1/2 dar mie nu-mi place sa pun asa de mult pentru ca mi se pare ca domina pe urma tate celelalte arome si nu se simte decat...articol complet

Turta dulce (varianta crocanta) - fara ou si posibil fara lactate

Postat pe: Dulceata de trandafiri Data: 02.12.2016

Treaba cu casuta de turta dulce este indicat sa te apuce cand ai macar o rigla la-ndemana, ca sa nu mai zic ca si un sablon are rolul sau decisiv. Insa, sa stiti ca nu-i chiar imposibil sa realizezi o casuta fara ustensilele necesare. Important e sa nu te iei prea in serios, sa implici toata familia la asamblarea casutei (care initial arata precum coliba lui Crusoe, veti vedea :-)) ), sa radeti mult, sa faceti poze si sa va bucurati de timp frumos impreuna :-) Noi asa am facut!Aflați mai...articol complet

DOMNULUI PROFESOR, CU DRAG

Postat pe: Arome fel de fel Data: 02.12.2016

            O dimineata mohorata de aprilie... Mult prea mohorata pentru anotimpul din calendar... In banca a doua , pe randul din mijloc, o eleva din clasa a 7-a, cu cordeluta sprijinindu-i buclele rebele, isi framanta mainile in poala uniformei. Din clipa in clipa trebuie sa intre in clasa profesorul de matematica .      Cu o pereche de ochelari pe nas si inca una atarnandu-i la gat , cu indicatorul intr-o mana si catalogul in cealalta...articol complet

Cannoli

Postat pe: Delicatesa culinara Data: 02.12.2016

Făina se amestecă cu zahărul,un praf de sare, și untul. Se adaugă gălbenușul și vinul. Se formează un aluat care se pune în folie alimentară și se dă la rece pentru 30 de minute. Pe o suprafață cu făină se întinde o foaie subțire. Se decupează cu ajutorul unei căni sau a unui pahar…articol complet

Lintzer cu gem de caise si nuca

Postat pe: Caietul cu retete Data: 02.12.2016

Lintzer-ul cu gem de caise si nuca este o prajitura foarte simpla dar foarte gustoasa, are avantajul ca poate fi pastrata si 3-4 zile si este pe placul tuturor.Citeste toata reteta »articol complet

LECTIA DE VIATA

Postat pe: Arome fel de fel Data: 02.12.2016

      Prin natura meseriei vin in contact cu multi oameni. De toate varstele , cu fel si fel de afectiuni. Dar cel mai mult ma indurereaza cand vin adolescente a caror principala grija este aspectul fizic, nu starea de sanatate! Si atunci le povestesc experienta mea…            Eram in anul II al scolii postliceale si faceam practica intr-o mare clinica de recuperare. Aveam 20 de ani si  principala preocupare a mea...articol complet

LEGUME CU LINTE LA WOK

Postat pe: Retete fel de fel Data: 02.12.2016

Legume cu linte la wok,o reteta absolut delicioasa,plina de culoare,satioasa si hranitoare,perfecta in orice […]articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

447 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: