Briose cu branza sarata

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2015 | 5921 vizualizari

 

Aveam niste branza de oaie,ratacita prin frigider..nu oaia,ci branza........si restul e istorie....

 

INGREDIENTE

  • 360 g branza de oaie
  • 5 oua
  • 1 ardei capia
  • frunzele de la 5 cepe verzi
  • 1 lingura smantana grasa
  • 200 g faina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza sarata:

Radem branza intr-un castron,adaugam ouale,ceapa taiata marunt,ardeiul taiat cubulete mici,omogenizam si adaugam faina cernuta.Ungem 12 forme de silicon,cu ulei si punem compozitia in fiecare forma,nivelam si dam formele la cuptorul preincalzit,cca 25-30 min,pana incep sa se rumeneasca si se desprind de marginile formei. Se scot din forme si se lasa sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

07.07.2015, 19:53

Eu cred ca le faci si altceva . Vre-un ritual secret . Prea bine arat )

roxana_simona 1

13.07.2015, 13:37

Ancutsa 1

19.03.2018, 15:15

Frumoase si gustoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute cu ton