Ciuperci de padure cu smantana

de Lau in Retete Delikat, 26 Iul 2018 | 3319 vizualizari

 

 Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci de padure
  • 400 g smantana
  • 4 oua
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ierburi de gradina
  • 1 varf cuti curry
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci de padure cu smantana:

Intr-un ceaun topim untul, adaugam ceapa tocata marunt, morcovul tocat cubulete.

Lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam ciupercile fierte si taiate felii, 1 cana cu apa, sare, piper si lasam sa fiarba cca. 14 -15 min.

Intr-un bol batem ouale cu sare, piper dupa gust, adaugam smantana, boia de ardei,1 lingura amestec de gradina, amestecam bine, adaugam ciupercile, amestecam si turnam in tava unsa cu unt.

Dam la cuptorul incalzit, cca. 15 min (pana ce se rumeneste putin deasupra).

Servim cu mamaliguta si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci de padure cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume, de post