File de cod cu susan si salata mexicana

de csillag1993 in Peste, 19 Feb 2011 | 4976 vizualizari

 

Este un preparat simplu de preparat,gustos si ieftin!

 

INGREDIENTE

  • 4 buc File de peste
  • 50 g Susan
  • 80 g Faina
  • 2 Oua
  • 70 g Pesmet
  • Salata verde(decor)
  • Lamaie(decor)
  • Sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod cu susan si salata mexicana:

-Fileul de peste se spala,se fasoneaza,se sareaza si se lasa la zvantat...
-Se bat ouale,faina si pesmetul se cerne,pesmetul se amesteca cu susanul...
-Pestele se trece prin: faina,ou si prin pesmetul cu susan...
-Se prajeste in ulei incins pe fiecare parte...
-Se monteaza pe farfurie cu salata mexicana!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod cu susan si salata mexicana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

csillag1993 1

25.02.2011, 22:36

mihaelar63 multumesc....

E coaja de lamaie razuita....

Ligia Bxl 1

22.03.2011, 16:10

tare bun

bucatar_de_inchiriat 1

05.01.2013, 09:37

O singura observatie, minora. Bordura farfuriei, "spatiul de siguranta" al consumatorului, intotdeauna trebuie lasata libera.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor