Pastrama la cuptor

de Constelatialeu in Oaie, 6 Oct 2014 | 21661 vizualizari

 

E toamna,miroase a struguri zdrobiti,a pastrama,asa ca am pus si eu de-o mamaliga......

 

INGREDIENTE

  • cca 700 g pastrama (partea de la coaste,logic nu?)
  • mamaliga
  • must
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama la cuptor:

De data asta am vrut sa fac pastrama la cuptor, sa se faca la foc domol, incet si bine. Am taiat pastrama in bucatele mici, cat sa inghiti odata, am pus bucatele intr-un vas de yena, am turnat o cana de apa si am bagat vasul la cuptor, la foc mediu, pentru 1 si 1/2 ora. Din cand in cand am intors bucatele de pe o parte pe alta. Am fiert un bot de mamaliga l-am rasturnat pe fund, am pus pastrama si-un pahar de must si-am mancat de nu va zic. Am sarbatorit toamna, ca sa-i mearga si ei bine...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde