Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Cine care se trezeste maine primul de dimineata probabil va vorbi singur pe site :D
Veioza OSVINO, LED
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Ciocan pentru carne
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
ieri la 17:28
de bucatarasa 1
pe 23.04 la 20:52
pe 23.04 la 18:55
de Bucataras 6
pe 23.04 la 10:49
de Miha 9
pe 22.04 la 19:58
10 comentarii
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
Sidy 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
giacodrescu 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...