Sabina

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 23.04.2009

RETETE100
PRIETENI16
Retete / Dulciuri

Pricomigdale, dulciuri craciun, retete craciun

In Prajituri la 13 Mai 2009

Pentru inceput batem spuma albusurile, impreuna cu zaharul si un praf de sare. Macinam migalele si le adaugam in compozitia de albusuri impreuna cu faina si mierea. Amestecam usor de jos in sus cu o lingura de lemn. Luam apoi cate n pic din aceasta compozitie si punem intr o tava tapetata cu...

Gugulufi mici pitici

In Prajituri la 13 Mai 2009

Topim drojdia cu o lingura de zahar si cateva linguri de lapte cald, adaugam si putina faina si lasam maiaua la dospit. La restul de faina adaugam maiaua dospita, ouale, restul de lapte si zahar, untul topit, esenta de rom, mierea, migdalele tocate, stafidele, fulgii de cioco si sarea. Framantam...

Chec glazurat cu ciocolata

In Prajituri la 9 Mai 2009

Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugand treptat zaharul tos si zaharul vanilinat. Punem si doua linguri de ulei, mierea, coaja de lamaie, esente si faina amestecata cu praf de copt. Amestecam usor de jos in sus cu o lingura de lemn. Separt luam trei linguri de aluat si amestecam cu...

Fursecuri pufoase

In Prajituri la 4 Mai 2009

Amestecam ouale cu lingura de apa, la care adugam zaharul, esentele de vanilie si coaja de lamaie, mixam foarte bine. In timp ce mixerul merge, adaugam uleiul si mixam. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cele trei linguri de nuca de cocos. Aluatul obtinut nu este nici lichid dar nici...

Desert prajitura cremes ca la Cluj

In Prajituri la 3 Mai 2009

Separam ouale, batem bine albusul cu un pic de sare, galbenusurile le frecam cu zahar si zaharul vanilat. Punem la fiert jumatate din cantitatea de lapte, iar in cea ramasa punem amidonul si amestecam. Cand fierbe laptele adaugam galbenusurile frecate cu zahar (ca sa se dizolve si amestecam in...

BRIOSE NEGRESE

In Prajituri la 28 Apr 2009

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Amestecam untul cu zaharul, mierea, zaharul vanilinat, coaja de lamaie si un praf de sare. Adaugam de rand ouale unul cate unul. Incorporam faina amestecata cu praful de copt, cacao, scortisoara si fulgii de ciocolata.Pregatim formele...

Profiterol

In Dulciuri la 27 Apr 2009

Intr-un vas punem la fiert apa si uleiul impreuna cu un praf de sare, cand incepe sa fiarba se ia de pe foc si se pune toata faina deodata. Se omogenizeaza bine bine si se mai pune doua minutele la foc, amestecand tot timpul. Aluat obtinut este destul de vartos. Lasam sa se raceasca, iar apoi...

Afisate 31 - 37 din 37 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Tie iti place sa vorbesti la telefon, însa nu-l deschizi niciodata pentru ca nu ai prieteni care sa te sune.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 56

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro