Pricomigdale, dulciuri craciun, retete craciun

de Sabina in Prajituri, 13 Mai 2009 | 8092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 250 grame migdale nesarate si macinate
  • 150 grame de zahar
  • 2 linguri cu miere
  • 3 linguri cu faina
  • cateva pricomigdale intregi
  • un praf de sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale, dulciuri craciun, retete craciun:

Pentru inceput batem spuma albusurile, impreuna cu zaharul si un praf de sare. Macinam migalele si le adaugam in compozitia de albusuri impreuna cu faina si mierea.

Amestecam usor de jos in sus cu o lingura de lemn. Luam apoi cate n pic din aceasta compozitie si punem intr o tava tapetata cu hartie de copt. In mijlocul fiecarui fursec punem cate o pricomigdala intreaga.

Dam la cuptor tava noastra aproximativ 30 de minute. Dupa primele 20 de minute verificam pricomigdalele, daca sunt rumene pe talpa atunci le scoatem. Sunt foarte gustoase si aromate. Pricomigdalele pot fi inlocuite cu nuci.
Sunt senzationale langa o cescuta de cafea ...duminica dupa-amiza. Pofta buna!
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale, dulciuri craciun, retete craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pricomigdale, dulciuri craciun, retete craciun-0
Pricomigdale, dulciuri craciun, retete craciun-1
Pricomigdale, dulciuri craciun, retete craciun-2
Pricomigdale, dulciuri craciun, retete craciun-3
Pricomigdale, dulciuri craciun, retete craciun-4
Pricomigdale, dulciuri craciun, retete craciun-5

COMENTARII (6)

adry88

adry88 1

20.05.2011, 12:49

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:44

buuuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!