Pricomigdale, dulciuri craciun, retete craciun

de Sabina in Prajituri, 13 Mai 2009 | 9821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 250 grame migdale nesarate si macinate
  • 150 grame de zahar
  • 2 linguri cu miere
  • 3 linguri cu faina
  • cateva pricomigdale intregi
  • un praf de sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale, dulciuri craciun, retete craciun:

Pentru inceput batem spuma albusurile, impreuna cu zaharul si un praf de sare. Macinam migalele si le adaugam in compozitia de albusuri impreuna cu faina si mierea.


Amestecam usor de jos in sus cu o lingura de lemn. Luam apoi cate n pic din aceasta compozitie si punem intr o tava tapetata cu hartie de copt. In mijlocul fiecarui fursec punem cate o pricomigdala intreaga.


Dam la cuptor tava noastra aproximativ 30 de minute. Dupa primele 20 de minute verificam pricomigdalele, daca sunt rumene pe talpa atunci le scoatem. Sunt foarte gustoase si aromate. Pricomigdalele pot fi inlocuite cu nuci.

Sunt senzationale langa o cescuta de cafea ...duminica dupa-amiza. Pofta buna!
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale, dulciuri craciun, retete craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

adry88 1

20.05.2011, 12:49

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:44

buuuun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu gem