Pricomigdale, dulciuri craciun, retete craciun

de Sabina in Prajituri, 13 Mai 2009 | 8483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 250 grame migdale nesarate si macinate
  • 150 grame de zahar
  • 2 linguri cu miere
  • 3 linguri cu faina
  • cateva pricomigdale intregi
  • un praf de sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale, dulciuri craciun, retete craciun:

Pentru inceput batem spuma albusurile, impreuna cu zaharul si un praf de sare. Macinam migalele si le adaugam in compozitia de albusuri impreuna cu faina si mierea.


Amestecam usor de jos in sus cu o lingura de lemn. Luam apoi cate n pic din aceasta compozitie si punem intr o tava tapetata cu hartie de copt. In mijlocul fiecarui fursec punem cate o pricomigdala intreaga.


Dam la cuptor tava noastra aproximativ 30 de minute. Dupa primele 20 de minute verificam pricomigdalele, daca sunt rumene pe talpa atunci le scoatem. Sunt foarte gustoase si aromate. Pricomigdalele pot fi inlocuite cu nuci.

Sunt senzationale langa o cescuta de cafea ...duminica dupa-amiza. Pofta buna!
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale, dulciuri craciun, retete craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

adry88 1

20.05.2011, 12:49

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:44

buuuun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

10180 puncte

xana

8370 puncte

anca_rm

7550 puncte

vasimur

5650 puncte

oanapl

5440 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Minitarte cu crema de capsuni, Miez de Lapte si frisca