Biscotti cu ness, ciocolata si nuci

de ala_oancea in Prajituri, 12 Mai 2009 | 6048 vizualizari

 

Crocanti si aromati, perfecti langa o cana de cafea sau lapte.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 100 gr ciocolata
  • 150 gr nuci prajite
  • 150 gr zahar
  • 3 oua
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura ness
  • 1 lingurita bicarbonat
  • esenta de vanilie
  • putina sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti cu ness, ciocolata si nuci:

Se pun toate ingredientele uscate intr-un bol. Ciocolata se taie bucatele si nucile se toaca grosolan. Se adauga cele 3 oua si esenta de vanilie si se framanta bine, sa se incorporeze toata faina. Aluatul trebuie sa fie tare si lipicios. Se imparte aluatul in doua, iar cu mainile umede se formeaza doua suluri. Se aseaza in tava pe hartie de copt, la distanta unul de altul si se taseaza putin. Se coc aproximativ 30 de minute, pana se intaresc deasupra. Se scot din cuptor, se lasa 10 minute sa se raceasca putin, apoi se taie felii cu grosime de 2 cm. Se aseaza feliile in tava si se coc 15 minute, apoi se intorc pe partea cealalta si se mai coc 15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti cu ness, ciocolata si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

COMENTARII (10)

Flori 1

14.05.2009, 13:50

Sa stii ca am descoperit ca am o punga cu alune, culese de la munte, anul trecut. Am decis sa inlocuiesc nucile cu alune, sa vedem rezultatul.

ala_oancea 1

14.05.2009, 21:09

Astept sa-mi spui cum ti-au iesit si daca ti-au placut.

epurasha2bb 1

05.03.2010, 18:40

mamaaaa, cum oi fi ratat reteta asta??/ la favorite cu ea! super!ma si vad rontaind in fata televizorului cu canuta de lapte cu cacao...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti cu ciocolata