Studenta_la_cratita

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 06.03.2014

RETETE21
PRIETENI26
Retete / Dulciuri

Desert fursecuri Anca Lungu

In Dulciuri la 12 Mar 2018

Se amesteca untul, faina, nuca de cocos, zaharul si vanilia. Se framanta si se lasa la congelator. Se intinde foaie si se taie diverse forme. Eu nu am avut rabdare sa las prea mult la congelator, asa ca am format bilute pe care le-am aplatizat apoi cu palma. Se orneaza cu merisoare. Se...

Desert negresa

In Prajituri la 12 Mar 2018

Untul, laptele, zaharul si cacaua se pun la foc pana cand se leaga compozitia. Dupa ce s-a racit, se pun galbenusurile unul cate unul, faina, amoniacul stins cu putina lamaie, aronele, nucile, albusul batut spuma. Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata si se da la cuptor. Dupa ce a...

Tartă rapidă cu mere

In Dulciuri la 19 Sep 2015

Am curățat merele de coajă și le-am dat prin răzătoarea mare.  Am scos aluatul din ambalaj si am măsurat tava. Ce era în plus am dat deoparte și am tăiat fâșii. Am pus o cratiță anti-aderentă la foc mic, am pus merele rase până și-au lăsat sucul, apoi,...

Clafoutis cu piersici

In Dulciuri la 13 Sep 2015

Se amesteca toate ingredientele intrn bol pana rezulta un aluat ca de clatite, se pune intr-o tava tapetata cu unt si faina, se adauga piersicile taiate felii. Se baga in cuptorul preincalzit pentru 30 minute. 

Prajitura cu mac si lamaie

In Prajituri la 7 Iun 2014

Am pornit cuptorul. Apoi am mixat zaharul cu margarina, pana ce s-a topit zaharul. Am incorporat ouale unul cate unul, apoi am adaugat iaurtul, zeama si coaja de lamaie. Separat am amestecat faina cu praful de copt si macul, pe care le-am adaugat in compozitia cu oua, amestecand cu o...

Baclava

In Prajituri la 24 Mar 2014

Se topește untul în cuptorul cu microunde (1 minut și jumătate la 800 w). Nuca măcinată, cele 4 linguri zahăr și lingurița de scorțișoară se amestecă într-un castron. Se pune o foaie de copt în tavă. Se unge cu o pensulă foaia de copt. Se așează 3 foi...

Eclere

In Prajituri la 23 Mar 2014

Pentru aluat eclere: apa + ulei + sare se pun pe aragaz intr-o cratiță la foc mic. Când clocotește se ia de pe foc și se pune toată făina deodată. Se bate cu mixerul până se desprinde de pe cratiță. Se adaugă ouălele unul câte unul (după ce s-a încorporat...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 12.03.2018

Aperitiv chec sarat

publicat la 12.03.2018

Desert fursecuri Anca Lungu

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]