Valentina_vali

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 06.12.2012

RETETE11
PRIETENI39
Retete

Mere coapte cu nuci

In Dulciuri la 16 Dec 2012

Se curata merele de coaja si miez,se pun pe o tava neunsa,apoi se pun nucile si un pic de zahar in ele,se presara si scortisoara.Separat se pregateste un sirop din restul ingredientelor ,se lasa la fiert pana se ingroasa un pic.Se pune cate un pic pe fiecare mar si restul se pastreaza.Se dau...

Tocanita de ciupercute

In Mancaruri de post la 16 Dec 2012

Se calesc ceapa si gogosarul;se adauga cipercutele,apoi ardeii.Cand e aproape gata se adauga pasta de tomate.Se condimenteaza si gata.

Sandwich-uri calde

In Sandvisuri la 13 Dec 2012

Se ung feliile de paine cu ketchup-ul ,peste se aseaza cascavalul,muschiuletul apoi ciupercutele.Se da la cuptor 5-10 minute la 200 de grade.

Macaroane cu branza la cuptor

In Paste la 11 Dec 2012

Se fierb macaroanele in apa cu sare conform indicatiilor de pe cutie. Intr-un vas se amesteca ouale, zaharul, esenta de rom, stafidele si branza razuita. Se adauga macaroanele peste amestec, iar acesta se pune intr-un vas de yena la cuptor, la 200 de grade timp de 15 minute.

Cartofi in crusta de sare si salata de praz.

In Salate la 10 Dec 2012

Se curata cartofii si apoi se trec prin albusurile batute cu cimbru. Cartofii se trec apoi prin sare grunjoasa si se pun intr-o tava la 250 de grade aprox 30 de minute. Sunt gata cand  crusta devine usor aurie. Prazul se curata si se toaca ,la fel si ceapa,gogosarul si maslinele.Se adauga...

Carnaciori in foietaj

In Porc la 9 Dec 2012

Se taie fasii de aluat si se  ruleaza pe carnaciori.Acestia se aseaza  intr-o tava unsa cu ulei in prealabil.Se bate un ou cu sare ,piper si cimbru. Cu acest amestec se ung carnaciorii,apoi se pun la cuptor 10 minute la 200 de grade.

Baclava

In Dulciuri la 9 Dec 2012

Se sfarama nuca cu un sucitor apoi se amesteca cu zaharul ,scortisoara si nucsoara.Se intinde un pic foaia de placinta, se pune un strat de umplutura si se ruleaza ,ca un strudel,eu o fac asa decat deoarece prefer mai mult varianta asta e mai usoara si mai rapida.Se aseaza "rulourile" in tava...

Chiftelute cu bureti negrisori

In Mancaruri de post la 9 Dec 2012

Se fierb bine buretii si soia ,apoi se scurg.Buretii si cartofii se dau prin masina de tocat ,apoi se scurg de zeama in exces.Morcovul si ceapa se dau de asemnenea la masina.Se amesteca toate ingredientele si se pun cei doi catei de usturoi pisati.Se condimenteaza dupa bunul plac si se adauga un...

Crema de ton

In Ton la 8 Dec 2012

Se freaca bine untul sau margarina pana cand devine moale si cremos,se adauga apoi pateul si se amesteca in continoare.Tonul scurs se adauga si el si se omogenizeaza compozitia.Se potriveste de sare si piper,si gata.

Tarta cu legume

In Mancaruri de post la 7 Dec 2012

Cartofii se curata si se toaca, apoi se fierb cu sare. Cand sunt gata se scurg si se face un piure mai tare doar cu o lingura de unt si un pic de sare. Intre timp se fierbe spanacul, conopida (buchetele mici) si mazarea. Cand sunt gata se scurg de apa in exces .Separat se toaca marunt ardeiul si...

Ciorbita de legume

In Ciorbe la 7 Dec 2012

In oala in care faceti ciorbita puneti apa cam trei sferturi. Cand incepe sa fiarba adaugati cartofii curatati si taiati cubulete si conopida desfacuta in buchetele. Dupa ce fierb cam 5 minute, adaugam si varza taiata. Asteptam pana fierb bine aproximativ 10-15 minute.Tocam ceapa si ardeii...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 16.12.2012

Mere coapte cu nuci

publicat la 16.12.2012

Tocanita de ciupercute

publicat la 13.12.2012

Sandwich-uri calde

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]