Cartofi in crusta de sare si salata de praz.

de Valentina_vali in Salate, 10 Dec 2012 | 1820 vizualizari

 

O cina usoara si foarte foarte gustoasa,cel putin pentru mine asta a fost.

 

INGREDIENTE

  • Pentru cartofi:
  • 10 cartofi mai micuti;
  • sare gunjoasa ,ca si pentru muraturi;
  • 2 albusuri de ou;
  • cimbru.
  • Pentru salata de praz:
  • 3 praji
  • 2 cepe rosii;
  • 2 gogosari;
  • 50 g masline ;
  • ulei;
  • otet;
  • sare;
  • piper.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in crusta de sare si salata de praz.:

Se curata cartofii si apoi se trec prin albusurile batute cu cimbru. Cartofii se trec apoi prin sare grunjoasa si se pun intr-o tava la 250 de grade aprox 30 de minute. Sunt gata cand crusta devine usor aurie.


Prazul se curata si se toaca ,la fel si ceapa,gogosarul si maslinele.Se adauga sare ,piper,otet si ulei.

 

TIPS-URI

1

La salata de praz se poate adauga si ton din conserva,da un gust minunat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in crusta de sare si salata de praz." nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

11.12.2012, 21:20

Ce buni cartofii

jolygina 1

13.12.2012, 10:10

buni sunt

Bya Ralu 1

14.12.2012, 16:59

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat