Cartofi copti cu bacon

de cristina1985 in , 11 Iun 2018 | 1152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,2 kg cartofi
  • 2 lg ulei masline
  • 25 g unt
  • 1 ceapa mare
  • 100 g bacon
  • 150 g cascaval ras
  • 1 lg oregano Delikat
  • 1 lg condiment de cartofi Delikat
  • 1 lg-ta rasa sare
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu bacon:

Se spala bine cartofii si se inteapa cu furculita, pe toate partile. Se ung cu 1 lg ulei de masline si se introduc in cuptor, pana sunt copti (cam 1 ora si 15 minute pana la 2 ore-depinde de marime). Va recomand sa faceti cartofi medii, pentru ca se coc mai bine si mai repede.


In acest timp se caleste o ceapa (tocata marunt) in 1 lg ulei masline si 12 g de unt. Cand incepe sa se inmoaie, se adauga baconul taiat si se mai lasa cateva minute. Se lasa la racit.


In alt vas se amesteca sarea cu condimentul de cartofi, oregano si untul ramas. Condimentul de cartofi Delikat este special conceput pentru a oferi o aroma unica fiecarui tip de preparat si este fara aditivi alimentari adaugati. Iar oregano este cultivat in Turcia, tara cu cea mai adecvata clima, in ferme de traditie, pentru a oferi gustul autentic si savoarea intensa a ingredientelor.


Cartofii ii puteti decupa cu un cutit si cu o lingura scoateti miezul, apoi amestecati cu condimentele, ceapa cu baconul si 100 g cascaval ras (restul se pune deasupra). Se umplu cartofii cu acest amestec si se presara restul de cascaval. Se mai lasa 15 minute in cuptor si apoi se pot servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

cristina1985 1

07.07.2018, 13:50

Mulțumesc! Si eu am fost incantata de rețetă.

Rocsi 1

07.07.2018, 19:55

Ce mult imi plac acesti cartofi!

cristina1985 1

07.07.2018, 21:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Branzoaice
  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu cartofi in aluat, bacon si mozzarella