Chiftelute cu bureti negrisori

de Valentina_vali in Mancaruri de post, 9 Dec 2012 | 7371 vizualizari

 

Satioase si gustoase,chiftelute de post cu negrisori.

 

INGREDIENTE

  • 200 g bureti negrisori sau ghebe;
  • 2 morcovi;
  • 2 cepe;
  • 5 cartofi;
  • 150 g soia granulata;
  • marar,eu am folosit congelat;
  • 2 catei de usturoi;
  • condimente;
  • faina cat sa se ;ege compozitia aprox.2 linguri.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu bureti negrisori:

Se fierb bine buretii si soia ,apoi se scurg.Buretii si cartofii se dau prin masina de tocat ,apoi se scurg de zeama in exces.Morcovul si ceapa se dau de asemnenea la masina.Se amesteca toate ingredientele si se pun cei doi catei de usturoi pisati.Se condimenteaza dupa bunul plac si se adauga un pic de faina cat sa se faca o compozitie care sa stea in lingura.Pe o farfurie cu faina se modeleaza cu mainile chiftelute si se pun la prajit.Se lasa pe fiecare parte aprox. 2 minute.Cand sunt aurii sunt gata si numai bune de servit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu bureti negrisori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Sim0na 1

09.12.2012, 20:36

bune chiftelutele!

mirela0911 1

10.12.2012, 10:00

bune trebuie sa fie!

kukibella 1

11.12.2012, 13:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl 5

ieri la 20:32

Friganele dulci cu aroma de portocale si gem de caise

de Camelya 4

ieri la 19:47

Salata cu oua de prepelita

de oanapl 5

ieri la 19:45

Musaca de cartofi cu varza si carne

de Adi 3

ieri la 19:38

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci