Ciocolata se topeste impreuna cu untul pe baie de aburi (bain marie).
Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul pana isi schimba culoarea si cresc in volum.
Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga, in transe, in compozitia de oua,...
Se bat ouale spuma impreuna cu zaharul si zaharul vanilinat. Se adauga uleiul in fir subtire.
Faina se amesteca cu praful de copt si alunele, apoi se adauga la oua, alternand cu iaurtul.
Se unge forma de guguluf cu ulei, se toarna in ea...
Merele se curata si se taie cubulete.
Cuptorul se incinge la 180 grade C si tava de briose se tapeteaza cu hartiute pentru briose.
Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate: faina, zaharul, zaharul vanilinat, sarea si scortisoara....
Se incinge cuptorul la 180 grade C. Tava de cozonac se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina (eu am pus hartie de copt) Margarina, la temperatura camerei se mixeaza bine cu zaharul, apoi se adauga, unul cate unul, ouale.
Faina se amesteca cu...
Pentru blat se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu cele 5 linguri de zahar. Se adauga pe rand galbenusurile, apoi faina amestecata cu praful de copt si colorantul alimentar. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la...
Bucataras dragalas, scump si drag si foarte darnic!
Am primit condimentele - cadoul de Craciun si-ti multumesc din tot sufletul meu. Mi-ai facut ziua frumoasa. Si nu numai!
Sa ai parte de viata lunga, numai bine si frumos!
Desert prajitura cu multa ciocolata
Ciocolata se topeste impreuna cu untul pe baie de aburi (bain marie). Ouale se bat spuma impreuna cu zaharul pana isi schimba culoarea si cresc in volum. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga, in transe, in compozitia de oua,...