Desert biscuiti cu unt

de alinutza2018 in Dulciuri, 3 Apr 2020 | 1777 vizualizari

 

Mi-a adus Mosul o jucarie de care... da, am uitat. Urat din partea mea! Initial am crezut ca e un aparat de facut saratele asa ca nu mica mi-a fost mirarea sa constat ca reteta imprimata pe capac este una dulce. Si cum nu le puteam numi "saratele dulci", le-am numit biscuiti. Sunt crocanti si deliciosi. Atentie: greu te poti opri din mancat! 

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250 g zahar
  • 500 g faina
  • 120 g unt
  • coaja rasa de la o lamaie
Portii: 70
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu unt:

Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus si se formeaza bilute mici.

Eu am format bilute de 15 g fiecare, dar au fost prea mari, va sfatuiesc sa le faceti de 10g (daca sunt prea mari depasesc conturul formei si nu mai ies frumoase, rotunde). Obligatoriu sa le formati pe toate inainte de a le coace, fiindca se coc foarte repede.

Se pun cate 4 bilute in presa, pozitionata in mijocul formelor, se inchide presa si se lasa aprox 30 sec. Urmariti-le des, sa nu se arda!

Se fac foarte repede, sunt gustoase si frumoase. Mie mi-au iesit 35 buc din jumatate de portie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu unt" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Quatre quarts