Chec marmorat (by ina)

de nadina73 in Dulciuri, 16 Oct 2010 | 8537 vizualizari

 

Foarte foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 14 linguri de zahar
  • 8 oua
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • 80 ml ulei
  • 2 linguri de cacao
  • 10 linguri de faina
  • un farf de cutit de sare
  • zahar pudra -final
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec marmorat (by ina):

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine cu un praf de sare.Se pun galbenusurile si se amesteca usor apoi faina,uleiul,zaharul,esenta de rom si prafu de copt.


Se lasa din compozitie aproximativ un sfert care se amesteca cu cacao.


Se pregatesc 2 tavi de chec ,se pune hartie pt copt sau se tapeteaza cu ulei di faina.


Se pune din compozita alba jumatate intr-o tava si jumatate in a doua tava,iar peste se pune cate 1 lingura din cea cu cacao,dupa care se trec cu cutitu prin ea sau cu o lingura.


Se dau tavile la cuptor pentru aproximativ 45-50 minute la 160 grade.


Cand checul e gata se lasa la racit dupa care se scote din tava si se pudreaza cu zahar.


Super bun Ina,mulumesc de reteta

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec marmorat (by ina)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

nadina73 1

18.10.2010, 01:51

kamy daca vrei cu lapte rece se onoreaza comanda vin acuma

Ina 1

03.12.2011, 09:14

Mi-e dor de tine!

nadina73 1

07.12.2011, 22:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu crema de vanilie