Blogosfera culinara

Gurmandino

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Blog culinar

Stir-fry legume picante

Data:04.02.2014

Probabil, si voua vi s-a intamplat sa stati si sa va intrebati "Ce garnitura sa mai fac astazi?".... articol complet

Muschiulet de porc umplut cu feta si fructe uscate

Data:30.01.2014

Ma enerveaza in asa masura vremea de-afara incat cu greu mai gasesc energie si rabdare sa... articol complet

Tort duo mousse de caramel si ciocolata cu lapte

Data:21.01.2014

Ceea ce va propun astazi se poate numi, pe buna dreptate, variatiuni pe aceeasi tema, plecand de... articol complet

Vita Stroganoff

Data:15.01.2014

Dupa cocosul frantuzesc (Coq au vin), va propun sa dam o raita prin bucataria ruseasca, pentru o... articol complet

Mamaliga cu ciuperci, usturoi si salvie

Data:10.01.2014

Ori de cate ori imi intreb jumatatea ce fel de garnitura prefera la un preparat, incepand... articol complet

Coq au vin sau deliciosul cocos frantuzesc in vin

Data:04.01.2014

Bine ne-am regasit in 2014, dragi cititori ai blogului! Pentru a fi voiosi tot anul si a avea... articol complet

Tort de ciocolata cu Grand Marnier si ganache

Data:31.12.2013

Nu puteam sa inchei anul fara sa va urez La Multi Ani si un An Nou cu sanatate, liniste, fericire... articol complet

Butoiase de pui cu sparanghel, morcov si bacon

Data:17.12.2013

Pentru o masa traditionala sau una tip bufet, butoiasele de pui se potrivesc de minune, sunt... articol complet

Gratin de varza de Bruxelles cu portocala si sunca crud-uscata

Data:12.12.2013

Daca pentru masa de Craciun va axati pe preparate traditionale, gen sarmale (apropo, va recomand... articol complet

Humus

Data:10.12.2013

Cred ca nu mai sunt prea multi cei care sa nu fi incercat pana acum humus-ul, preparatul arabesc... articol complet

Tarta normanda de Sf. Nicolae

Data:04.12.2013

Am dat peste aceasta reteta din intamplare, haladuind prin cotloanele nesfarsitului internet.... articol complet

Cotlete de porc cu branza Cedar si caise

Data:28.11.2013

Lipsa acuta de timp din ultimele luni (aproape un an, ca sa fiu mai precisa) m-a facut sa prefer,... articol complet

Aripioare crocante cu susan

Data:24.11.2013

Butonand eu, la un moment dat, telecomanda, am ajuns pe Paprika Tv tocmai cand gazda emisiunii... articol complet

Salata de pui cu telina, mar si maioneza

Data:21.11.2013

A trecut iar mult timp de cand nu am mai reusit sa postez vreo reteta, dar nu inseamna ca Dino... articol complet

Rulada cu branza dulce si stafide

Data:08.11.2013

Daca va place melanjul de branza dulce parfumata si stafide imbatate cu un strop de rom, nu... articol complet

Friptura de vita cu sos de piper verde

Data:06.11.2013

Preparat binecunoscut din bucataria frantuzeasca, "steak au poivre" se pregateste destul de rapid... articol complet

Piept de pui cu crema de branza si prosciutto

Data:31.10.2013

Reteta pe care v-o propun astazi merita sa fie retinuta din mai multe motive: se pregateste usor,... articol complet

Plachie de peste

Data:27.10.2013

Unii dintre voi o sa-mi spuna ca titlul acestei postari e un pleonasm, ca plachia e, prin... articol complet

Gratin de sparanghel cu sunca

Data:18.10.2013

Nu ma pot declara fan sparanghel, dar din cand in cand mai pun in cosul de cumparaturi cate un... articol complet

Mille-feuille sau Napoleon – varianta clasica

Data:15.10.2013

Nu este prima data cand va vorbesc de mille-feuille, celebrul desert frantuzesc cu straturi... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]