Blog culinar
Stir-fry legume picante
Data:04.02.2014Probabil, si voua vi s-a intamplat sa stati si sa va intrebati "Ce garnitura sa mai fac astazi?".... articol complet
Muschiulet de porc umplut cu feta si fructe uscate
Data:30.01.2014Ma enerveaza in asa masura vremea de-afara incat cu greu mai gasesc energie si rabdare sa... articol complet
Tort duo mousse de caramel si ciocolata cu lapte
Data:21.01.2014Ceea ce va propun astazi se poate numi, pe buna dreptate, variatiuni pe aceeasi tema, plecand de... articol complet
Vita Stroganoff
Data:15.01.2014Dupa cocosul frantuzesc (Coq au vin), va propun sa dam o raita prin bucataria ruseasca, pentru o... articol complet
Mamaliga cu ciuperci, usturoi si salvie
Data:10.01.2014Ori de cate ori imi intreb jumatatea ce fel de garnitura prefera la un preparat, incepand... articol complet
Coq au vin sau deliciosul cocos frantuzesc in vin
Data:04.01.2014Bine ne-am regasit in 2014, dragi cititori ai blogului! Pentru a fi voiosi tot anul si a avea... articol complet
Tort de ciocolata cu Grand Marnier si ganache
Data:31.12.2013Nu puteam sa inchei anul fara sa va urez La Multi Ani si un An Nou cu sanatate, liniste, fericire... articol complet
Butoiase de pui cu sparanghel, morcov si bacon
Data:17.12.2013Pentru o masa traditionala sau una tip bufet, butoiasele de pui se potrivesc de minune, sunt... articol complet
Gratin de varza de Bruxelles cu portocala si sunca crud-uscata
Data:12.12.2013Daca pentru masa de Craciun va axati pe preparate traditionale, gen sarmale (apropo, va recomand... articol complet
Humus
Data:10.12.2013Cred ca nu mai sunt prea multi cei care sa nu fi incercat pana acum humus-ul, preparatul arabesc... articol complet
Tarta normanda de Sf. Nicolae
Data:04.12.2013Am dat peste aceasta reteta din intamplare, haladuind prin cotloanele nesfarsitului internet.... articol complet
Cotlete de porc cu branza Cedar si caise
Data:28.11.2013Lipsa acuta de timp din ultimele luni (aproape un an, ca sa fiu mai precisa) m-a facut sa prefer,... articol complet
Aripioare crocante cu susan
Data:24.11.2013Butonand eu, la un moment dat, telecomanda, am ajuns pe Paprika Tv tocmai cand gazda emisiunii... articol complet
Salata de pui cu telina, mar si maioneza
Data:21.11.2013A trecut iar mult timp de cand nu am mai reusit sa postez vreo reteta, dar nu inseamna ca Dino... articol complet
Rulada cu branza dulce si stafide
Data:08.11.2013Daca va place melanjul de branza dulce parfumata si stafide imbatate cu un strop de rom, nu... articol complet
Friptura de vita cu sos de piper verde
Data:06.11.2013Preparat binecunoscut din bucataria frantuzeasca, "steak au poivre" se pregateste destul de rapid... articol complet
Piept de pui cu crema de branza si prosciutto
Data:31.10.2013Reteta pe care v-o propun astazi merita sa fie retinuta din mai multe motive: se pregateste usor,... articol complet
Plachie de peste
Data:27.10.2013Unii dintre voi o sa-mi spuna ca titlul acestei postari e un pleonasm, ca plachia e, prin... articol complet
Gratin de sparanghel cu sunca
Data:18.10.2013Nu ma pot declara fan sparanghel, dar din cand in cand mai pun in cosul de cumparaturi cate un... articol complet
Mille-feuille sau Napoleon – varianta clasica
Data:15.10.2013Nu este prima data cand va vorbesc de mille-feuille, celebrul desert frantuzesc cu straturi... articol complet