Blogosfera culinara

Delicatesa culinara

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete prezentate pe intelesul tuturor

Salată de fasole boabe cu ridiche neagră

Data:29.03.2019

Peste fasolea roșie se adaugă ridichea neagră tăiată cubulețe, ceapa tăiată peștișori,... articol complet

Paste cu roșii și sparanghel

Data:28.03.2019

Se fierb pastele urmând instrucțiunile de pe ambalaj. Apoi se scurg de apa în care au fiert... articol complet

Fasole boabe cu roșii și cartofi

Data:20.03.2019

Fasolea a fost fiartă în prealabil. Acum fierbem cartoful cu roșia, usturoiul și ierburile... articol complet

Cod în crustă de pesmet la cuptor

Data:10.03.2019

Într-o tavă de cuptor se pune codul tăiat fileuri. Acesta se condimentează cu sare, piper și... articol complet

Sfeclă roșie cu morcov la cuptor

Data:09.03.2019

Se curăță morcovul și sfecla roșie. În două castroane separate se prepară două... articol complet

Midii cu mangetout și roșii cherry

Data:08.03.2019

Ceapa tăiată julien, usturoiul tocat, ghimbirul tocat și chilli tocat sunt puse la călit... articol complet

Chilli con carne

Data:07.03.2019

Am adunat o grămadă de ingrediente pentru rețeta asta. Am ales un wok mărișor pentru că... articol complet

Paella cu midii și creveți

Data:06.03.2019

În uleiul încins se călesc ceapa tăiată julien, ardeiul tăiat felii și usturoiul tocat. Se... articol complet

Pulpe de cocoș Mojito la cuptor

Data:05.03.2019

Această rețetă se face în general cu piept de pui, eventual cu pulpe de pui, însă noi am... articol complet

Tagliatele cu midii și roșii

Data:04.03.2019

Pregătim ingredientele. Ceapa o tăiem julien, tocăm mărunt usturoiul și ardeiul iute, rupem... articol complet

Rață cu citrice la slow cooker

Data:03.03.2019

Am introdus rața în vasul de slow cooker. Apoi am adăugat toate ingredientele. După vin am... articol complet

Purceluș de lapte la proțap

Data:02.03.2019

Alegem un purceluș de lapte nu foarte mare. Noi am cumpărat unul de vreo 10 kg, de la Metro.... articol complet

Dulceață de ardei iute

Data:23.10.2018

Gogoșarul spălat și curățat de cotoare se dă prin blender. Ardeiul iute spălat și fără... articol complet

Prăjitură cu mure

Data:06.07.2018

Făina împreună cu 100 g de zahăr, praful de copt, scorțișoara, sarea, și coaja rasă de... articol complet

Piept de pui cu sparanghel și roșii cherry la cuptor

Data:27.06.2018

Sparanghelul se spală, se îndepărtează partea de jos, cam 2-3 cm, apoi se taie în bucăți... articol complet

Păstăi sote cu mărar și usturoi

Data:26.06.2018

Păstăile se spală, se curăță de codițe și se taie la dimensiuni potrivite (aproximativ... articol complet

Tort Foret Noire

Data:19.06.2018

Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă, apoi se adaugă zahărul și... articol complet

Sirop de căpșuni

Data:13.06.2018

Peste căpșunile spălate și fără codițe se toarnă apă cât să le acopere. Vasul se pune... articol complet

Dulceaţă de căpşuni

Data:08.06.2018

Căpşunile se spală si se curăţă de codiţe. În oala în care se va fierbe dulceaţa se... articol complet

Iepure cu arome indiene

Data:07.06.2018

Într-un vas se încinge uleiul și se rumenesc bucățile de carne, pe ambele părți, apoi se... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]