Retete prezentate pe intelesul tuturor
Minitorturi cu ciocolată și cafea
Data:17.01.2018După ce blatul s-a răcit complet, se decupează cercuri de blat, ce trebuie montate în inele... articol complet
Tort înghețat de ciocolată și cappuccino
Data:29.12.2017Untul pentru blat se topește pe foc, apoi se amestecă cu pudra de cacao. Se ia vasul de pe foc... articol complet
Tort Sacher
Data:20.12.2017Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă tare. Untul la temperatura... articol complet
Panettone I
Data:15.12.2017Stafidele se pun la înmuiat cu romul și 2 linguri de apă fierbinte și se lasă peste noapte.... articol complet
Păstrăv somonat la grill
Data:07.12.2017Păstrăvul somonat, curățat de solzi și intestine, se usucă bine cu servețele absorbante.... articol complet
Caras înăbușit cu roșii și lămâie
Data:30.11.2017Usturoiul se pisează cu puțină sare. Într-o tigaie se încing 2 linguri de ulei și se... articol complet
Sardine cu cimbru la grătar
Data:21.11.2017Usturoiul se pisează cu sare, iar peste el se adaugă cimbru uscat, piperul și uleiul de... articol complet
Rulouri cu cremă de brânză și ardei copt
Data:07.11.2017Busuiocul se taie mărunt și se adaugă peste crema de brânză. Măslinele se taie rondele și... articol complet
Pui copt cu cartofi
Data:31.10.2017Usturoiul se pisează cu sare și se amestecă bine cu uleiul de măsline, piperul și jumătate... articol complet
Penne quatro formaggi
Data:24.10.2017Laptele se pune pe foc, iar când începe să fiarbă se adaugă smântâna și brânzeturile... articol complet
Prăjitură Krantz
Data:17.10.2017Fiecare din foi se taie în două. Peste prima foaie se adaugă 1/4 din cremă, se întinde... articol complet
Prăjitură cu prune
Data:19.07.2017Făina se amestecă cu un plic de zahăr vanilat, sarea, praful de copt, coaja rasă de lămâie... articol complet
Somon cu sos de mărar și ceapă verde
Data:04.07.2017Somonul întreg se taie rondele. Se presară cu sare și se lasă să stea 20 de minute, apoi se... articol complet
Pizza orientală cu carne de vită
Data:28.06.2017Carnea de vită fiartă se taie cubulețe. Blatul de pizza se întinde uniform într-o tavă... articol complet
Dulceață de coacăze
Data:26.06.2017Peste coacăzele bine spălate și curățate de frunze, se adaugă zahărul, apa rece, zahărul... articol complet
Coșulețe cu legume
Data:22.06.2017Făina, ouăle și untul rece se frământă bine cu mâna sau cu malaxorul, până se obține un... articol complet
Ruladă de bezea cu zmeură
Data:20.06.2017Albușurile se bat foarte bine cu mixerul până se obține o spumă. Se adaugă zahărul și... articol complet
Tort Deliciu
Data:11.04.2017Pe un platou se pune o foaie de bezea cu nucă. Se unge uniform cu 1/3 din crema fiartă... articol complet
Pulpă de miel cu rozmarin și usturoi
Data:10.04.2017Se pregătește untul aromatizat cu rozmarin, cimbru, sare și piper. Ceapa roșie se taie în... articol complet
Tarte de ciocolată cu arahide
Data:21.03.2017După ce bazele de tartă s-au răcit, se toarnă în interior un strat de caramel cu banană.... articol complet