Blogosfera culinara

Caietul cu retete

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Sarmale - ornamente culinare

Data:22.10.2013

Câteva idei de prezentare a sarmalelor: fierte în dovleac, la cuptor, sau fierte în căni de... articol complet

Index de termeni folositi in bucatarie (1)

Data:22.07.2013

a tapeta = a îmbrăca diferite forme cu aspic, pesmet, ulei și făină, legume, etc.a trage = a... articol complet

O istorie a ciocolatei (2)

Data:13.07.2013

Boabele de cacao au fost aduse în Europa de către Cristofor Columb, de la azteci, și la... articol complet

O istorie a ciocolatei (1)

Data:07.07.2013

1. Introducere. Ciocolata e complicată. Se obține din arborele de cacao, Theobroma cacao,... articol complet

Cafeaua de dimineata

Data:01.07.2013

Sursă foto: http://www.wikihow.comIeri am găsit pe blogul Bucătar maniac o postare despre cum... articol complet

Aluatul de ecler

Data:28.06.2013

Acest aluat de origine franțuzească este mult folosit atât în patiserie cât și pentru... articol complet

Cum repari o crema nereusita

Data:17.06.2013

Bun regasit celor care inca mai acceseaza acest blog.Asadar o problema cu care fiecare poate ca... articol complet

Kremschnitt

Data:17.03.2013

Cu toate ca denumirea folosita pe la noi este de sorginte germana, totusi aceasta prajitura isi... articol complet

Mucenici moldovenesti

Data:07.03.2013

Noi acasa facem mucenicii, sau sfinții, din aluat de cozonac, asa ca in reteta aceasta:... articol complet

Limoncello, lichior de lamaie

Data:02.03.2013

Reteta italiana, originara de pe splendida Costa Amalfitana, devenita un fel de bautura... articol complet

Periplu italian, partea intai

Data:01.03.2013

Prajitura fina cu crema de cafea Dupa cum unii dintre dv. stiti, la inceputul lunii februarie... articol complet

Tort Macedonia (cheesecake, fara coacere)

Data:26.02.2013

Tot in vizita facuta in Italia, intr-una din seri am mancat o portie dintr-un cheesecake... articol complet

Spaghetti alla Matriciana

Data:23.02.2013

Am avut ocazia sa mananc acest fel de mancare specific italian la un restaurant din Roma. Apoi am... articol complet

Cornulete de salon

Data:17.02.2013

O reteta clasica, din caietul meu cel vechi (poza este la sfarsitul postarii), facuta tot in... articol complet

Rulada de pasare (2)

Data:02.02.2013

Pentru rulada asta avem nevoie de: o bucata de piept de pasare (pui sau curcan), 200 g carne... articol complet

Figaro, 2

Data:26.01.2013

Reteta originala am postat-o pe la inceputurile acestui blog. Pe atunci nu aveam poze si tin... articol complet

Piept de curcan cu pilaf de spanac

Data:19.01.2013

Cum noi anul acesta am avut niste sarbatori ca si inexistente (pt cei care inca mai simt emotia... articol complet

Placinta cu dulceata de portocale

Data:13.01.2013

Mai intai va trebuie un borcan sau doua de dulceata de coaja de portocala. Nu m-am incumetat sa... articol complet

Salata de cartofi (2)

Data:10.01.2013

O gustasem pentru prima oara la aniversarea unei colege, acum cateva luni. Mi-am propus sa o fac... articol complet

Tiramisu clasic

Data:30.12.2012

Acum 2 zile am facut si eu, cu inima indoita, un tiramisu cu crema mascarpone. Insa am fost atat... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

447 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro